The Sense of an Ending (2017)

Pershkrimi:

Toni Uebster është një pensionist i ndarë nga gruaja dhe në përgjithësi bën një jetë të qetë. Por një ditë, ai mëson se nëna e një ish të dashurës së tij nga koha e universitetit, Veronikës, i ka lënë në testament një ditar që mbante shoku i saj i ngushtë, por i cili filloi të dilte me Veronikën menjëherë pasi Toni ishte ndarë me të. Ndërkohë që Toni vihet në kërkim të ditarit, kujtimet do ta çojnë tek dashuria e parë, tek zemra e thyer dhe tek faji që i rëndon.

Shiko & Shkarko

OpenLoad