Phantom Thread (2018)

Pershkrimi:

Vendosur në Londrën e viteve 1950, Rejnolds Vudkoku është një rrobaqepës i mirënjohur jeta e mërzitshme e të cilit përçahet nga një grua e re dhe me një vullnet të fortë të quajtur Alma, e cila bëhet muza dhe e dashura e tij.

Shiko & Shkarko

OpenLoad