Ferdinand (2017)

Pershkrimi:

Pasi Ferdinandi, një dem me një zemër të madhe, Ngatërrohet për një bishë të rrezikshme, ai kapet dhe largohet nga shtëpia e tij. I vendosur për t’u kthyer te familja e tij, ai mbledh një skuadër të demash të ndryshëm për një aventurë të fundit.

Shiko & Shkarko

OpenLoad