The Greatest Showman (2017)

Pershkrimi:

Frymëzuar nga imagjinata e F.T. Barnumit, Prezantuesi Me i Madh është një muzikal origjinal që kremton lindjen e biznesit të shfaqjeve dhe tregon për një burrë me vizion që u ngrit nga asgjëja për të krijuar një spektakël që do të bëhej i mirënjohur në të gjithë botën.

Shiko & Shkarko

OpenLoad