Paddington 2 (2017)

Pershkrimi:

Padingtoni, tashmë i sistemuar dhe i lumtur në familjen Braun dhe një anëtar i njohur në komunitetin vendas, fillon të bëjë një seri punësh të çuditshme për të blerë dhuratën e përkryer për ditëlindjen e 100 të teto Lusit, por dhuratën e vjedhin.

Shiko & Shkarko

OpenLoad