Downsizing (2017)

Pershkrimi:

Një satirë sociale në të cilën një burrë mendon se do të kishte një jetë më të mirë nëse do ta zvogëlonte veten në 12 centimetra, duke mundur të jetonte me pasuri dhe madhështi.

Shiko & Shkarko

OpenLoad