Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Pershkrimi:

Në një aventurë krejt të re Xhumanxhi, katër gjimnazistë zbulojnë një lojë të vjetër elektronike dhe thithen në lojë në një ambient xhungle, duke u bërë mishërimet e lojtarëve që zgjodhën. Ata zbuluan që Xhumanxhi jo thjesht luhet, por duhet t’i mbijetosh. Për ta mundur lojën dhe për t’u kthyer në botën reale, ata duhet të shkojnë në aventurën më të rrezikshme të jetëve të tyre, të zbulojnë atë që la Alan Perishi 20 vite më parë, dhe të ndryshojnë mënyrën e të menduarit për veten – ose do të ngecin përgjithmonë në lojë që të luhen nga të tjerët pa pushim.

Shiko & Shkarko

OpenLoad