Thelma (2017)

Pershkrimi:

Një vajzë fetare përpiqet të mohojë ndjenjat e saj për një vajzë me të cilën ka rënë në dashuri. Kjo shkakton që aftësitë e saj, të fsheta në subkonshiencë dhe të kontrolluara nga fuqi psikikinetikë, të dalin në sipërfaqe me rezultate shkatërruese.

Shiko & Shkarko

OpenLoad