Victoria & Abdul (2017)

Pershkrimi:

Abdul Karim vjen nga India për të marrë pjesë në jubileun e artë të Mbretëreshës Viktoria. Nëpunësi i ri është i befasuar kur gjën përkrahje nga vet mbretëresha. Ndërsa Viktoria thyen rregullat e pozitës së saj të gjatë, të dy krijojnë një aleancë të pamundur dhe të përkushtuar që familja e saj dhe rrethi i brendshëm përpiqen të shkatërrojnë. Ndërsa miqësia e tyre thellohet, mbretëresha fillon të shohë një botë ndryshe përmes syve të rinj.

Shiko & Shkarko

OpenLoad